mouse-icon close-icon next-icon back-icon map-icon search-icon timeline-icon play-icon filter-icon

Holly Hill Leisure Centre

Jun 2016

Following a design competition, SPACE & PLACE was commissioned to design the Holly Hill Leisure Centre in Fareham, Hampshire.

S&P has worked closely with Fareham Borough Council, SLM and Balfour Beatty to design and deliver a leisure centre due for completion in the summer of 2016.

The leisure centres includes:

  • 25m, 6 lane pool and a learner pool
  • 100 station gym
  • Spin studio and dance studio.

The building comprises two forms. The curved lightweight form reflects with a degree of transparency the key activity areas of the swimming pool and gym, providing views out from each to the surrounding wooded site.

The lower solid element incorporates the entrance and houses the functional areas as well as the dance studio.

 

 

  • Community
  • Leisure
  • Sport